18ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο

Χαιρετισμός Προέδρων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής ΩΡΛ Εταιρείας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο 20o Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ το οποίο θα διεξαχθεί στις 24–27 Οκτωβρίου 2019, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Το Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Εταιρείας μας. Η κατά γενική αναγνώριση επιτυχία των εκδηλώσεων της Εταιρείας τα προηγούμενα χρόνια και η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή, μας υποχρεώνει με αίσθημα ευθύνης, να προσδιορίσουμε πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία στα γνωστικά μας αντικείμενα, προσβλέποντας στο βέλτιστο συνδυασμό στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος και ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης.

Φέτος σε μία προσπάθεια διεύρυνσης και ανανέωσης θα συμπεριλάβουμε αφ’ ενός θέματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι νεότεροι συνάδελφοι στην κάθε ημέρα πράξη και αφετέρου τα νεότερα δεδομένα της έρευνας και τεχνολογίας.

Η συμμετοχή των συναδέλφων με παρουσίαση εργασιών, συμμετοχή σε στρογγύλες τράπεζες και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Συνεδρίου, όπως έχει αποδειχθεί προσφάτως. Η δική σας συμμετοχή ενδυναμώνει τις επιστημονικές μας προσπάθειες, οι οποίες χωρίς αυτή δεν θα είχαν την ίδια δυναμική.

Προσδοκούμε σύντομα στη συμμετοχή και συμβολή της εταιρείας σας.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ι. Μπιζάκης

Πρόεδρος του Δ.Σ.
της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ
Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου