18ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο

Γενικες Πληροφοριες

Το 18ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2020. Δεδομένων των συνθηκών Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχει προβλεφθεί ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.

Ηλεκτρονική Εγγραφή

Λόγω των οδηγιών ασφαλείας, οι εγγραφές των συνέδρων θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Όσοι σύνεδροι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους, θα λάβουν στο προσωπικό τους email την κονκάρδα εισόδου στο συνεδριακό χώρο καθώς και το barcode. Παρακαλούμε να εκτυπωθεί προς επίδειξη στις εισόδους.

Προκράτηση Θέσης

Οι αίθουσες θα έχουν προκαθορισμένο αριθμό καθισμάτων, σε αποστάσεις, λόγω Covid19.

Πριν την άφιξη σας στο χώρο του Συνεδρίου, παρακαλείστε να έχετε επιλέξει την αίθουσα και την ώρα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Για τη διευκόλυνση σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τις επιλογές σας ΕΔΩ .

Ηλεκτρονικό Τελικό Πρόγραμμα

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα αποσταλεί μόνο ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Ζωντανή Μετάδοση

Το 18ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://hepatology2020.frei.gr/.

Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν κωδικό σύνδεσης για την ζωντανή αναμετάδοση πριν από το Συνέδριο.

Μέτρα Προστασίας

Θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας Covid19

Πιστοποιητικά

Το 18ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο αξιολογήθηκε με 22 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά εντός 5 ημερών από τη λήξη του Συνεδρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι η ηλεκτρονική αξιολόγηση του Συνεδρίου καθώς και η παρακολούθηση του 60% του συνολικού χρόνου του Επιστημονικού Προγράμματος.